Onze filosofie

Natuur slagerij

Over Ger

Ger van der Gragt is een telg uit een echte slagersfamilie en hij is dan ook trots op zijn familienaam. Hij werkte als leerling-slager al vanaf zijn 17e jaar bij zijn vader in de slagerij. Ger zit inmiddels al meer dan 40 jaar in het vak. Hij is een zeer enthousiaste man die duidelijk plezier heeft in het slagersvak en zijn passie graag deelt met anderen. Het mooie van het slagersvak vindt Ger het omgaan met klanten en het produceren van eerlijke biologische producten.

EIGEN FABRIKAAT

Ger van der Gragt is verantwoordelijk voor onze eigen productie. De ambachtelijkheid van Natuurslagerij Ger van der Gragt komt pas echt tot zijn recht bij de in eigen slagerij gemaakte producten. 

De rij zelfgemaakte producten in eigen rokerij, worstmakerij en zouterij is indrukwekkend. Dit zijn o.a. zelf gemaakte rookworsten, gekookte worst, leverworst, hammen, corned beef en spek soorten.

De enige biologische slager in regio Waterland

Natuurslagerij Ger van der Gragt is te vinden in het winkelcentrum op het Leeuwerikplein in Purmerend. Onze slagerij is biologisch en heeft het SKAL-keurmerk. Door de opvallende pui valt onze slagerij direct op bij binnenkomst in het winkelcentrum.